perjantai 29. toukokuuta 2015

Color pop


Tein eilen Ikkunaplussalla asiakaspalvelun ja myynnin näytön. Olin harjoittelussa Ikkunaplussalla viimekesänä, joten näytöillä olen saanut hyväksiluettua sen osaksi opintokokonaisuutta. On mukavaa, että opiskelumme ovat niin joustavia, sillä monipuolisten työtehtävien ja itsenäisten projektien kautta olen oppinut parhaiten.

Ikkunaplus on Satamakatu 3:ssa sijaitseva pieni, mutta valikoimaltaan valtava sisustusliike. Ikkunaplussasta löytyy suuri kangas-, tapetti- ja mattovalikoima, sekä paljon muutakin. Valikoimaan oli tullut taas paljon herkullisia uutuuksia sitten viimekertani liikkeessä. Ylläoleva upea sulkakangas on Casamancen ja se on nähtävillä näyteikkunassa.Harlequinilta oli liikkeeseen saapunut uusi Purity, non-woven tapettikirja (kts. yllä oleva kuva). Kirjassa oli paljon hillittyjä, mutta yhtäaikaa näyttäviä tapetteja. Valikoimaa kirjasta löytyy laajasti, ja tapetit sopivat mielestäni hyvin suomalaiseen makuun. Mielenkiintoisen lisän valikoimaan toi myös kirjo erilaisia mattoja. Itseäni kiinnostivat erityisesti nämä alla olevat Ruckstuhlin kookosmatot.Ikkunaplussalta löytyy myös paljon julkikankaita, joiden valikoimaa on laajennettu lähiaikoina, ja joihin panostusta tullaan jatkamaan. Ihastuin näihin uusiin Casamancen paloturvallisiin kankaisiin, ja aloin tietenkin silmäilemään niitä heti tulevaa hotelliprojektia varten. Näistä saa vaikka millaisia yhdistelmiä!


Liikkeessä oli hiljaista, mutta sain tehtävän sähköisesti ja työstin tekstiilisuunnitelmaa Ikkunaplussan Nooran kanssa. Tein ensin oman ehdotelmani, jonka jälkeen Noora toi oman näkemyksensä pöytään ja viilasimme kokonaisuutta. Sitten kuvasin tuotteet parhaani mukaan asiakkaalle ja laitoin tiedot ylös.

Sain myös harjoitustehtäväksi Nooralta suunnitella kokonaisuuden hänelle olohuoneeseen ja keittiöön. Tykkäsin tehdä harjoitussuunnitelmia jo viimekesänä, se oli mielestäni yksi parhaista tavoista tutustua mallistoon ja harjoitella oikeita asiakastilanteita varten. Tässä suunnittelemani kokonaisuus, joka kuvastaa mielestäni hyvin Nooran iloista persoonaa.

Olohuone


  • Yksi seinä tapetoidaan tällä Camengon Tamaris - tapettikirjasta löytyvällä kukkatapetilla
  • Muut seinät tapetoidaan valkoisella, joka on saman värinen kuin kukkatapetin tausta
  • Pitkät ja runsaat sivuvehot Kinnasandin iloisen värisistä puuvillaverhoista
  • Iso Designer's Guildin valkoinen villamatto
  • Sohvalle valkoisia tyynyjä Camengon kankaasta, reunoihin kahta erilaista Designer's Guildin koristekanttausta
  • Lattialle myös jättimäinen lököilytyyny koristekanttauksellaKeittiö


  • Välitilaan samasta tapettikirjasta löytyvä pienikuvioinen tapetti, jonka päälle lasi
  • Muut seinät vieressä olevalla, yksivärisellä vaalean beigellä tapetilla
  • Ikkunaan laskosverhot Designer's Guildin silkkiverhosta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti