keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Meneillään olevat suunnitteluprojektit

Mulla on todella monta rautaa tulessa yhtäaikaa, ja välillä blogin lukijalle voi tulla sellainen kuva että hösään vähän sitä sun tätä. Ajattelinkin siis tehdä tälläisen update-tyyppisen postauksen siitä, mitä kaikkea projekteja mulla on  nyt meneillään, ja miten ne etenee.

Messut Nokialla


Kävimme luokan kanssa jokin aika sitten Nokialla tutustumassa tuoreimpaan projektiimme. Suunnitteleme somistusta Loppukeväästä järjestettäviin Nokian Messuihin. Suunnittelemme sisääntulon, viitoituksen ja muut mahdolliset kyltit, sekä ravintola-alueelle somistusta. Itse suunnittelu ei ole vielä ehtinyt alkaa. Jokainen tekee oman suunnitelman, joista asiakas sitten valitsee. Tämä on meidän tämän vuoden lopputyö, joka arvostellaan suunnitelman, eikä niinkään toteutuksen perusteella, sillä kaikkien suunnitelmahan ei pääse lopulliseen toteutukseen.

Projektiin liittyvä postaus tulossa pian.


Konditoria-kahvilaprojekti


Olemme vuoden alusta aloittaneet tämän projektin parissa. Teimme tässäkin jokainen oman suunnitelmamme konditorian myymälään / kahvilaan. Olimme esittelemässä suunnitelmiamme ennen hiihtolomaa, ja minun onkin tarkoitus esitellä työni myös täällä blogin puolella, kunhan saan planssini takaisin. Asiakkaat ovat tehneet jo valintansa, eikä minun suunnitelmaa valittu. He valitsivat kaksi suunnitelmaa, joista toisesta halusivat tilajärjestelyn ja toisesta värimaailman. Meidän luokan oli tarkoitus myös toteuttaa suunnitelma, mutta koska myymälää ei ilmeisesti voida sulkea päiväksi, sen toteutus delegoidaan iltaisin opiskeleville aikuisopiskelijoille.

Kaikki projektiin liittyvät postaukset löydät täältä.


Luokkahuoneiden sisustussuunnittelu


Sain itsenäiseksi projektiksi kahden luokkahuoneen suunnittelun Kangasalan Tredun toimipisteeseen. Teen tätä projektia omalla ajallani muiden opiskeluiden lisäksi. Toisen luokan suunnitelma on viimeistelyjä vaille valmis, ja toinen ajatustasolla valmis. Työ on melko massiivinen, laitan lisää postausta suunnitelman teosta pian!

Kaikki projektiin liittyvät postaukset löydät täältä.


Torpan remontti & sisustus


Aiemmin olen laittanut paljon postauksia meidän mökkiprojektista. Kyseessä on 30 neliöinen 40-luvun vanha savusauna, joka on jo aiemmin muutettu "asumiskäyttöön," ja nyt tässä yli vuoden kestävässä projektissa siitä on tehty talviasuttava. Mökkiin on vaihdettu katto, lattia ja ovet, maalattu seinät ja katto, sähköt on vaihdettu jne. Homma alkaa olla valmis ja tavarat on kannettu sisään, olemme mökissä jo nukkuneetkin. Sisustus vain puuttuu! (Sekä tietty massiiviset ulkotyöt.) Laitan kuvia taas kun sisätilat alkaa olemaan kuvauskelpoiset.

Kaikki projektiin liittyvät postaukset löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti