torstai 29. tammikuuta 2015

Tuleva nuorisotila

Tämä tyttö on nyt todella iloinen, sillä sain omalla ajalla suoritettavaksi ikioman suunnitteluprojektin! Kyseessä on kahden luokkahuoneen suunnittelu, ei-niin-perinteiseen tyyliin, joten haastetta ja oppimista siinä projektissa tulee varmasti! Tällä tavalla pystyn lyhentämään opiskeluaikaa, ja tavoitteenani onkin saada opiskelut nippuun mahdollisimman nopeasti, ja lähteä siitä kohti uusia haasteita...

Suunniteltava kohde on myös Kangasalan Tredussa, ja kävimme niitä luokkahuoneitakin silloin katsomassa, mutta valitettavasti en ottanut sieltä paljoa kuvia. Nämä alla olevat kuvat eivät siis ole omaan projektiini liittyviä, mutta halusin mielenkiinnosta silti näyttää, sillä tämän tilan suunnittelee eräs toinen opiskelija, ja tämä tila on lyhyen käytävän päässä kahdesta luokkahuoneesta, jotka minä suunnittelen.

Tämäkin on erittäin mielenkiintoinen tila, ja mahdollisuuksia on paljon, nimittäin tästä tulee opiskelijoiden ajanviettopaikka ja nuorisotila. Ehkäpä käyn lopuksi nappaamassa täältäkin kuvat niin näette millainen tästäkin tulee! Mielenkiinnolla odotan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti