maanantai 12. tammikuuta 2015

Inspiroivat kahvilat

Täällä ollaan taas lomalta palattu sorvin äärelle! Eli jos joku ihmettelee blogihiljaisuutta, niin se johtuu yksinkertaisuudessaan siitä, että tämän blogin pitäminen on minulle osa opiskelua ja teen tätä siis lähinnä koulun ohessa. Muita juttuja tänne kirjoittelen fiiliksen mukaan, ilman stressiä.

Koulussa ollaan jo pikkuhiljaa aloittelemassa kevään projekteja, joihin ensimmäisenä isona juttuna kuuluu Kangasalan Tredun toimipisteen konditoriamyymälän uudistuksen suunnittelu. Teemme jokainen kohteeseen oman sisustussuunnitelman, joista asiakas valitsee mieleisensä ja toteutamme sen luokkana yhdessä. Odotan tätä projektia erityisellä innolla, sillä tässä oppii varmasti paljon uutta!

Esitehtäväksi saimme tutustua erilaisiin kahviloihin tai konditorioihin ja niiden toimintoihin. Tarkkailin niin kahviloiden ulkomuotoa kuin toimintojakin, ja tein niistä muistiinpanoja. Huomenna menemme tutustumaan muutoksen alle tulevaan tilaan. Tässä kuvasatoa esitehtävän suorittamisen matkan varrelta. Kuvat kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.

PURE BiteRobert's Coffee


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti