keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Kaunis keskeineräisyys

Viikonloppuna ollaan taas tehty hommia Torpalla täyttä päivää, mutta ennen kuin julkaisen siitä kuvia, mielestäni nämä kauniit kuvat ansaitsevat ihan oman postauksensa.. Aviomieheni on nämä siis räpsinyt, eli en voi näistä ottaa kunniaa. 

Ensimmäinen kuva meidän Torpasta on otettu päärakennuksen terrasilta. Jotakin mahdottoman kaunista tuossa epäjärjestelmällisen työmaan ja kauniin luonnon ja taivaan yhdistelmässä on, vaikka yleensä en voi sietää sotkua.. Tietenkin sitä toivoisi että "kaikki mulle heti nyt," eli että Torpan remontti jo valmistuisi ja voisimme siellä majailla. Mutta kyllä tämä remontointivaihekin on sellainen oma rikkautensa, ja tässä oppii todella paljon. Jännä ajatella, että lapsemme, ainakin vanhempi niistä, saattaa muistella joskus näitä aikoja kun Torppa oli remontissa. Silloin ne on enää muistoja vaan.


Ja tässä sitten kuvia Torpan patiolta. Melkoiset on maisemat. Jos tämä on kaunista, niin miettikääpä sitten niitä lämpimiä kesäpäiviä, kun voi syödä aamupalan tuossa terassilla, ja pulahtaa sen jälkeen uimaan. Torppa on rakennettu 40-luvulla ensimmäisenä mökkinä tämän järven ympärille, ja melkoisella paraatipaikalla se onkin. Tuo pikkuinen mökki on muuten rantasauna.
Sitten vielä palataan maan pinnalle, eli tässä patiomme nykytilannetta.. Toivottavasti se on ensikesänä hieman viihtyisämpi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti