keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Hyväntekeväisyysgaalan juhlasomistus

Tänä iltana Toijassa, Karllundin Kivinsavetassa Soroptimistinaiset pitävät hyväntekeväisyysgaalan, jossa kerätään rahaa nuorten hyväksi. Minä ja viisi muuta luokkalaistani olemme suunnitelleet ja toteuttaneet juhlasomistuksen tuohon gaalaan. Somistuksessa on paljon käsin väkerrettyjä elementtejä. Meiltä toivottiin, että somistuksessa näkyisi jotenkin nuorisoteema, sekä mahdollisesti Soroptimistinaisten teemavärit; kultainen ja sininen. Tämä ei ollut kuitenkaan välttämätöntä.

Juhlasomistuksen pääväreiksi valikoitui kulta, musta ja valkoinen, sekä yksityiskohdissä näkyvät värikkäät jutut. Sulat ovat somistuksessa mukana kuvastamassa soroptimistinaisten vuoden hyväntekeväisyysteema, joka on "nostetta nuorille."

Tarjoilusalista löytyy kirjaimellisempia viittauksia nuorisoon ja harrastuksiin, kuten graffititaulut, diskopallo ja skeittilaudat kynttilöiden alustana sekä sulkapallovalosarja. En itse valitettavasti päässyt sairastumisen vuoksi toteuttamaan somistusta, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen ja mielesetäni se on pitkälti sellainen kuin suunnittelimmekin. Kuvat kertokoon enemmän kuin tuhat sanaa.Mitäs pidätte? Postauksia tämän projektin varrelta löydät tagilla karllundinkivinavetta tai tästä linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti