maanantai 8. joulukuuta 2014

Blogit, joita seuraan

Viimeaikoina blogeissa olen törmännyt moniin listauksiin hyvistä blogeista, ja ajattelin itsekin toteuttaa samanlaisen. Luen kymmenittäin erilaisia blogeja, mutta tässä vain nämä blogit, joita luen melkein päivittäin tai vähintään viikottain.

Olen siitä vähän hassu "sisustusbloggaaja" (voiko noin sanoa?), etten seuraa kauheasti sisustusblogeja. Tai luen kyllä, mutta ehkä vähemmän aktiivisemmin. Voisin tehdä myöhemmin vaikka postauksen hyvistä sisustusblogeista, mutta ensiksi mun täytyy ehkä sukeltaa niiden maailmaan vähän tarkemmin...

Linda Manuella


Lindan blogi on ollut mun suosikki nyt jo aika pitkään. Tällä mimmillä on vaan niin upea elämänasenne, että sitä ei voi olla ihailematta! Koska ollaan Lindan kanssa aika saman ikäisiä, tuntuu helpolta samaistua moniin juttuihin. (Ehkä välillä liiankin helpolta kun on ihan sellainen olo kuin tunnettaisiin!) Linda vaikuttaa sellaiselta tyypiltä että kun se jotain haluaa saavuttaa niin sehän menee ja tekee sen, ja pyrin itsekin samanlaiseen tyyliin elämässä.Venla on Salatuista Elämistä tuttu Heidin näyttelijä, joka kirjoittaa suosittua, elämäniloista blogia treenaamisesta ynnä muusta. Tästä blogista tulee iloiseksi! Venla vaikuttaa tosi aidolta tyypiltä.Kaksi sanaa: upeita asukuvia! Erilainen tyyli josta voi ammentaa ideoita omaankin pukeutumiseen. Tykkään erityisesti katutyyli-osiosta, ja toivon salaisesti, että mut joskus pysäytettäis tyylikkäässä asussa poseeraamaan sellaiseen. Heh..Start living your best life


Paljon inspiroivia ajatuksia elämästä, sekä monipuolisia informatiivisia kirjoituksia! Pelkästään blogin nimi kertoo Elisan upeesta tavasta katsoa elämää. En osaa sanoa muuta, tätä täytyy lukea että sen ymmärtää!


Fitfarm Fitblog


Hauska ja informatiivinen videoblogi. Jutta ja Bull on vähän sellasia maailmanparantajia.


Vilma P.


Vilma kirjoittaa yhtä iloista, raikasta ja upeaa blogia kuin tämä sen banneri antaa olettaa. Vilma tekee monenlaisia juttuja, joista on mielenkiintoista lukea. Inspiroidun aina ihmisistä, jotka tekee sitä mitä rakastaa.


Body Gossip


Erittäin mahtavia syväluotaavia kirjotuksia! Juuri sopivan syvällistä mulle. Tässä myös yksi sellainen joka uskaltaa toteuttaa haaveitansa, ja se on ihan parasta. 

PS. Kannattaa tutustua Body Gossipin ihanaan joulumielikalenteriin! Sellainen oli viimevuonnakin ja tykkäsin siitä tosi paljon, tänä vuonna on sitten saman tyyppinen vähän eri maustein.


Ida Jemina


Yksi näistä monesta fitness-blogeista joita seuraan, mutta tämä blogi erottuu mielestäni edukseen sillä että se sisältää todella paljon käytännön vinkkejä treeneihin, ruokailuun ynnä muuhun. Sekä tietenkin inspiroivia syväluotaavia postauksia. Ihanan positiivinen meininki! Ja Ida Jeminan kroppa on niin rautainen, että huh! Oon vähän kade, mutta hyvällä tavalla

2 kommenttia: