maanantai 3. marraskuuta 2014

Unelmien illanvietto

Suunnittelimme koulussa kuvitteelliset juhlat. Pääajatuksena oli harjoitella pohjakuvapiirtämistä ja juhlatilan suunnittelua, ja sen ympärille kokosimme juhlan teeman. Itse suunnittelin boheemit loppukesän juusto-viini-illanistujaiset. Näin viettäisin varmasti unelmien syntymäpäivän, ellen olisi syntynyt vuoden kylmimpään aikaan.

Tehtävässä olisin voinut onnistua paremminkin. Teema on mielestäni ihana eikä se vaadi paljoa investointia, joten tälläiset juhlat voisi ihan oikeastikin kyhätä. Ajatuksena minulla oli pitkä lankuista tehty pöytä jonka ympärillä on räsymattoja, tyynyjä ja vilttejä joihin voi iltaa myöten kääriytyä. Ajattelin myös sijoittaa telttoja ympäri juhlapaikkaa (eli esimerkiksi takapihaa), mutta valitettavasti sain virheellistä tietoa mittasuhdeviivaimen käytöstä ja piirsin pohjan kaksi kertaa liian suurena, joten jouduin luopumaan monista hienoista ideoistani..

Lopulliseen planssiin mahtui siis lopulta vain pöytä istumapaikkoineen ja pieni tarjoilupöytä, joten en saanut harjoituksesta irti sitä mitä halusin. Pohjan piirrettyäni alkoi jo aikakin loppumaan kesken joten lopputulos on nätisti sanottuna juosten kustu. Opittua tuli jokatapauksessa ainakin jotain mittasuhdeviivaimen käytöstä! Ja ihanat juustomaistiaset olisi nyt valmiina suunniteltuna!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti