maanantai 17. marraskuuta 2014

Seminaarisomistus

Olimme viimeperjantaina TAMKissa tekemässä pikaisen seminaarisomistuksen Tampereen seudun ammattiopettajien päiville. Olimme tehneet ryhmittäin metallikukka-asetelmia; yksi ryhmä teki kukka-asetelmat aulan ilmoittautumis- ja infopöytään, yksi ryhmä puhujanpönttöön ja yksi ryhmä teki auditorioon lavanreunuskukat. Itse olin infopöytäryhmässä. 

Aulaan asetettiin neljäpöytää peräkkäin jotka verhoiltiin harmaalla "somistekankaalla". Lisäksi infopöydän eteen leikattiin turkoosi messumatto, joka erotti pöydän kivasti harmaasta lattiasta ja toivotti ihmiset tervetulleeksi.Meillä oli kolme Roll-uppia Tampereen seudun ammattiopettajien logolla varustettuna. Yhden sijoitimme lavalle ja kaksi muuta opasteiksi käytävälle. Lisäksi meillä oli muita banderolleja joita sijoittelimme kulkureitin varrelle toiselta sisäänkäynniltä pääsisäänkäynnille. Roll-upit ovat käteviä ja näyttäviä elementtejä, mutta näin suuressa auditoriossa nekin näyttivät melko pieniltä.
Lavanreunuskukkaa ei saatu asetettua lavanreunaan niinkuin ajateltu, joten se kiinnitettiin sermiin ja sijoitettiin lavalle. Elementtien asettelussa oli otettava huomioon myös se, että tapahtuma televisioitiin, joten ne piti sijoitella hyvin kameraan nähden.

Somistus olisi voinut onnistua paremminkin, mutta pikaiseksi tekeleeksi onnistuttiin ihan hyvin. Infopöytä oli minusta todella onnistunut. Auditorion vanhahtava väriskaala rajoitti hieman meidän luovuutta, samoin kuin aikataulu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti