maanantai 24. marraskuuta 2014

Personoitu joulu

Jouluun on nyt tasan kuukausi ja koteihin alkaa pikkuhiljaa ilmestymään jouluun viittaavaa koristelua. Ja joulun värithän ovat punainen ja vihreä... Eiku! Allaolevat kuvat muistuttavat, että jokainen voi tehdä joulusta ihan omannäköisen ja värisen. Hauskaa joulunodotusta!

2 kommenttia:

  1. Löysin bloogiisi tänään Tiahenriikan top4 listan kautta :) Selailin blogiasi jo jonnin verran, mutta en löytänyt tietoa minkälaisessa koulussa opiskelet sisustusta? Toisen vai kolmannen asteen koulussa? :) Olen itsekin opiskellut alaa, ja kun niitä kouluja on verrattain vähän vielä Suomessa, olisi mielenkiintoista kuulla sinun koulustasi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista! :) Opiskelen tosissaan virallisella nimikkeellä tila-artesaaniksi, eli ammattini kuvaan kuuluu sisustussuunnittelu ja toteutukseen liittyvät perustaidot, messurakentaminen, juhlasomistus, ikkunasomistus ja sen sellainen. :) Lempäälän käsi- ja taideteollisessa ammattioppilaitoksessa opiskelen eli koulu toisen asteen. :) Tämä on tosiaan aika marginaaliala, mutta hyvin erilaisia koulutuksia löytyy. Voisinkin joskus kirjoittaa postausta missä kerron vähän tarkemmin opiskeluistani. :)

      Poista