tiistai 18. marraskuuta 2014

Kultaseni

Työn alla olevassa juhlasomistuksessa on kulta yhtenä päävärinä, ja olen sen myötä hullaantunut kullan väriin kuin harakka timanttiin! En ole aikasemmin juurikaan noteerannut kultaa, vaan olen ollut enemmän "hopea-tyttö" sekä tietenkin kuparin sävy on alkanut miellyttämään kun sitä on joka puolella näkynyt. 

Vaikka kuinka haluaisi ajatella, ettei trendit vaikuttaisi omiin mieltymyksiin, niin kyllähän ne väistämättäkin jollain tapaa vaikuttaa. Tottakai ihminen reagoi ympäristöönsä, niin tiedostetusti kuin alitajuisestikin. Tietysti siitä voi seurata myös vastareaktio, esimerkiksi jollain alkaa puistattamaan kaikki valkoinen, kun sitä jokapuolella niin paljon on. 

Olen ruvennut kiinnittämään huomiota kullan väriin kaupoissa ja joka puolella, enkä enää tiedä johtuuko se siitä että se on nyt in, vai olenko vain itse sattunut innostumaan siitä? Jokatapauksessa minulla on aavistus, että kulta on "se juttu" nyt kuparin jälkeen.

Mitä väriä te liputatte, kultaa, hopeaa vai kuparia? Vai kelpaako mikään kiiltävä?
Kuvat Pinterestin ihmeellisestä maailmasta.

2 kommenttia:

  1. Itsekin oon ihan hullaaantunut kultaan, en oo koskaan ennen tykännyt siitä, tänä vuonna joulukoristeista yli puolet on kultaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, en ole siis ainoa jolle on iskenyt kultakuume! :D

      Poista