sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kädentaidot 2014

Olin eilen näytteilleasettajana Suomen Kädentaidot - messuilla, jossa Tredulla on oma messuosasto. Tredun osastolla on kolmen kädentaitojen alan työpisteet; puusepät, hopeasepät sekä ompelupiste tila-somistajille ja sisustusompelijoille. Työpisteillä opiskelijat työstävät jotain alaansa liittyvää ja työskentelyä saa tulla seuraamaan ja kyselemään alasta. Lisäksi osastolla on nähtävissä ja myynnissä opiskelijoiden muitakin töitä.

Me olimme luokkalaiseni Niinan kanssa siis tila-somistajina ompelemassa tähtiviirejä ja pussukoita. Meillä oli oma ideammekin viireistä, mutta valitettavasti tarvikkeet niihin unohtuivat koululle, sillä olimme perjantaina tekemässä erään seminaarisomistuksen. Siitä postausta myöhemmin. Mutta ehkäpä teemme oman ideamme mukaiset viirit myöhemmin.

Messuilla olisi ollut niin paljon nähtävää, että siellä olisi helposti vierähtänyt vaikka koko päivä, mutta itse en ehtinyt muiden menojen takia paljoa tutustumaan. Messut ovat auki vielä tämän sunnuntain, joten vielä ehtii käymään.

PS. Viimeisessä kuvassa koulumme toisten tila-somistajien tekemä joutsen katseenkiinnittäjänä pääsisäänkäynnillä. Oli hieno!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti