keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Inspiraatiopäivä Ikkunaplussalla

Minulla oli tänään(kin) tavanomaisesta poikkeava päivä, sillä olin ns. kiireapuna auttamassa ihanaa Nooraa Ikkunaplussalla, jossa olen ollut työharjoittelussa kevät-kesällä. Noora ja ammattijärjestäjä, life coach Sandy Talarmo järjestivät tänään Ikkunaplussalla maksutonta neuvontaa kodin järjestämiseen ja sisustamiseen. Päivä huipentui illalla järjestettävään inspiraatioiltaan. 

Minä olin puolestani asiakaspalveluvalmiudessa sekä hinnoittelin ja esillepanin uusia mallistoja mm. Designer's Guildilta ja Casadecolta. Sandy sanoi hyvin että päivä kävi kyllä ihan väriterapiasta, sillä Ikkunaplussassa ei voi ihanilta väreiltä välttyä. Erityisesti Designer's Guildin uusi mallisto on täynnä toinen toistaan mehukkaampia värejä, jotka ovat todellista karkkia silmille. Nyt on kyllä hyvin tankattu iloista mieltä ja intoa sisusteluun tälle kaamokselle! Päivän inspiroivasta ohjelmasta puhumattakaan!

PS. Noorasta ja hänen suunnittelemasta Pispala-verhosta oli juttu tänään saapuneessa uudessa Avotakassa! (Katso kuva alempana.)2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanasta jutusta ja herkullisista kuvista, Saara!

    Sandy

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä! :) Kiitos sulle inspiroivasta keskustelusta! :)

    VastaaPoista