lauantai 4. lokakuuta 2014

Tredu-aula ennen ja jälkeen

Tällä viikolla valmistui aulan muodonmuutos. Saimme tehtäväksi uudistaa ja freesata koulun aulan ja käytävän, tuoden Tredua jotenkin esille. Tässä kuvia siitä, miltä aula näytti ennen ja jälkeen. Lopussa pieni yhteenveto.

EnnenJälkeen

Yhteenveto:


Mielestäni onnistuimme erittäin hyvin tehtävässä. Maalaamalla keltaiset tolpat siniseksi ja korvaamalla portaiden päädyssä olevan keltaisen nelikulmion sinisellä seinämaalauksella saimme muutettua aulan kokonaisilmeen siistimmäksi ja raikkaammaksi.

Seinämaalaus oli erittäin haasteellinen tarkan kuvioinnin vuoksi ja teipin loppumisen myötä aulan valmistuminen hieman viivästyi alkuperäisestä aikataulusta. Olen kuitenkin tyytyväinen ettemme menneet sieltä mistä aita on matalin, koska seinämaalauksen teko opetti paljon, lopputulos palkitsee ja olemmekin saaneet siitä paljon kehuja.

Tärkeä oppi prosessissa oli myös ympäristön suojaamisen tärkeys, sillä esimerkiks tolppien ympärys oli haastavaa suojata laaja-alaisesti, ja tolppia maalatessahan se maali eniten roiskui. Pääsimme tutustumaan myös maalitahrojen poistoon, oppia ikä kaikki!

Lue ohjeet seinämaalauksen tekoon postauksesta: Kuinka tehdä graafinen seinämaalaus?

2 kommenttia:

 1. Tämä postaus oli tosi kiva! Koska enne ja jälkeen kuvia on aina kiva katsoa! Ja hyvin onnistuitte muuttamaan tilaa:)
  Kuinka kauan teillä oli aikaa/meni aikaa aulan muuttamiseen?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Aikaa meni reilu kuukausi, koska meillä on paljon muitakin tunteja, eikä tätä projektia ollut mahdollista tehdä kuin keskimäärin kerran viikossa. Jos joka päivä olisi voinut koulussa tehdä, ehkä se olisi ollut valmis noin 3-5 päivässä.

   Poista