sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Project Torppa - Mistä lähdettiin?

Esittelinkin jo aiemmin meidän Torpan, ja tuosta postauksesta löytyy myös tuoreempia kuvia siitä, missä nyt mennään. Ajattelin kuitenkin näyttää, miltä torppa näytti ennen projektin alkua. Tässä siis Torpan sisätilat "täysin koskemattomana," eli kuvia viime kesältä. Ennen kuin olimme ehtineet koskeakaan sisustukseen tai mihinkään. Annetaan kuvien puhua.

Isommasta huoneesta löytyy ruokaruokailutila, keittiö ja nuo peräseinämällä olevat tuohon rakennetut makuupaikat, jotka olivat ensimmäisiä purkulistalla. Niitä ei siis enää ole.

Ja tässä toiselta seinämältä "ihana" entinen retrokeittiömme.

Keittiönurkan vieressä oviaukko pikkuhuoneeseen. Oviaukon kohdalla on nyt takka, eli kulkureitin kohta vaihtuu "eteisen" puolelle.

Kaapistoväliseinän takana pieni eteiskäytävä. Kaapistot olivat omituista puulastulevyä, jonka ulkopuoli oli maalattu valkoiseksi, mutta sisäpuoli räikeän keltaiseksi. Välikaapistojen purkaminen oli hauskaa hommaa miehille, kun saivat vähän huiskia moottorisahan kanssa.

Ison huoneen makuupaikkaa lähikuvassa.

Pikkuhuoneestakin löytyy sijoilleen rakennettu kerrossänky viritelmä, joka sai myös purkutuomion. Samoin kuin seinien valkoiset puulevyt.

Pikkuhuonette toisesta suunnasta. Pikkuhuone on vanha savusauna, siksi nykyisin esillä olevat hirret ovat tummuneet.

Eiköhän siitä vielä hyvä tule! Muistin virkistykseksti tästä linkistä löytyy ideakollaasi mökin tulevaan tyyliin. Päivitystä projektin edistymisestä tulossa pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti