perjantai 17. lokakuuta 2014

20 elokuvaa, jotka jokaisen täytyy katsoa

Minulta kysytään usein vinkkejä hyvistä elokuvista ja osaan myös niitä aika hyvin antaa, vaikka itse sanonkin. Katson melko paljon elokuvia, mutta minulla on aika korkea rima niille ja vaihdan leffaa heti jos alkaa kyllästyttämään ensimmäisten minuuttien aikana. (Tapa josta mieheni oikeutetusti ärsyyntyy.) Välillä tuntuu että olen jo nähnyt kaikki katsomisen arvoiset! 

Onneksi sitä aina välillä törmää uusiinkin elokuviin, joita sietää haukkua hyväksi. Kokosin listan mielestäni maailman parhaimmista elokuvista, jotka voisin mennen tullen katsoa uudestaan. Jokaisella on tietenkin oma mielipiteensä, mutta suosittelen katsomaan, mikäli joku näistä on vielä näkemättä! 

Hauskaa viikonloppua!


- I am Legend

- Marley & Me

- We Bought a Zoo

- Dear John

- The Vow

- Slumdog Millionare

- Black Swan

- The Aviator

- Hancock

- The Notebook

- About Time

- Source Code

- End of Watch

- The Island

- The Wolf of Wallstreet

- Don Jon

- Devil Wears Prada

- Maleficent

- Captain Phillips

- The Next Three Days


Olisi kiva kuulla, mitä olette itse pitäneet näistä elokuvista ja löytyikö sieltä kenties joku uusi tuttavuus? Lisäksi otan erittäin lämpimästi vastaan suosituksia elokuvista (yritän olla tyrmäämättä kaikki ehdotukset, vaikka olen vähän ronkeli näissä...)

6 kommenttia:

 1. Oi, noista omat lempparit on kyllä Black Swan ja The Devil Wears Prada. Mulla taas kävi Aviatorin kanssa niin, että piti jättää se kesken. En oikein ymmärtänyt sitä. Mutta kiitos vinkeistä, hyviä leffoja on välillä tosi vaikea löytää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä vähän sellanen ettei sitä ehkä ihan jokainen "tajua." :D Se oli jotenkin sairas ja taiteellinen yhtäaikaa niin sopi mulle. :D Tykkään elokuvista jossa on joku outo koukku. Black Swan on kans semmonen.

   Poista
 2. Voi tuska, ihan jäätäviä leffoja! Osa kyllä oikeasti hyviä, mutta tsiisus näitä muutamia. I am legend? Siis joo, hyvä leffa, mutta ei kyllä lähelläkään mun must see -listaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mulla se taas on varmaankin ihan lempielokuva kautta aikojen! :D Mutta kuten sanottua niin kaikilla on omat mielipiteensä. :)

   Poista
 3. ooh, About Time on IHANA! Oon kattonu sen jo niin monta kertaa ja aina se on vaan yhtä upea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä. :) Samoin kuin The Notebook, Dear John ja The Vow, samalta tekijältä kaikki ja niiin huikeita. :)

   Poista