perjantai 29. elokuuta 2014

Juhlasomistuksen fiilistelyä

Suunnittelemme yhdessä luokan kanssa juhlasomistuksen Toijalassa sijaitsevaan juhlatilaksi remontoituun Karlundin navettaan. Asiakkaamme järjestää siellä gaalaillan, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa nuorten hyväksi. Asiakas haluaa gaalan agendaan istuvasti juhlasomistuksen teemaksi nuorison maailman. Joten kukapa parempi suunnittelemaan sitä kuin nuoret opiskelijat, eikös?

Aloimme ensin kukin omalla tahollamme hakemaan ideaa ja fiilistä somistuksen tyylistä. Tässä vaiheessa hulluttelukin on sallittua, vielä ei takerruta käytännön asioihin. Vasta tämän jälkeen kokoamme ideoitamme yhteen ja lähdemme etsimään yhteistä suuntaa asiakkaan kanssa. Itse lähdin liikkeelle siitä ajatuksesta, miten gaalailta, navetta ja nuoriso saataisiin yhdistettyä tyylikkäällä tavalla. Mielestäni kuulosti aluksi hieman hullunkuriselta. Hetken kuitenkin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa seikkailtuani, sain selkeän vision tyylistä ja nyt se on niin upea mielestäni että malttaako siitä luopuakaan. :D Koko luokan visio pitäisi kuitenkin saada vielä yhtenäiseksi, joten hyvää ryhmätyöhaastetta tiedossa. Tässä muutamia fiilistelykuvia Pinterestistä.

Kokosimme kaikki pienet ideaplanssit ajatuksistamme, erittäin hyvä tapa kyllä ilmaista visiota! Esimerkiksi sanallisesti kuvailtuna tai yhden kuvan perusteella on joskus todella vaikea saada toisen ideasta kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti