torstai 28. elokuuta 2014

Aulaprojekti hyvään alkuun

Suunnittelimme eilen työparini Niinan kanssa uuden ilmeen koulun aulaan ja käytävään. Muutoksen on määrä valmistua 10.9. olevaa kotiväen iltaa varten, ja  opettajan toiveena oli Tredun esiin tuominen. Muuten saimme vapaat kädet. Löysimme nopeasti yhteisen vision. Halusimme saada sisääntuloon raikkaan, siistin ilmeen. Tredun sinistä väriä luvassa, ja seinäkuviota. Lisää saat tietää seuraamalla projektia!


Tässä kuvia aulan ja käytävän lähtötilanteesta.
Ja sitten tuumasta toimeen! Aloitimme projektin portaikon päädyssä olevan keltaisen alueen piiloon maalaamisesta. Ennen sutimista oli kuitenkin kitattava kolhut seinässä piiloon, suojattava ympäristö ja teipattava maalattava alue, sillä täysin samaa väriä tuskin saavuttaisimme kuitenkaan, kuin muussa seinässä. Koko seinän maalaaminen olisi kuitenkin turhan massiivinen projekti, ottaen huomioon että koko rakennus menee remonttiin ensikesänä. Mutta eipähän tarvitse pelätä virheitä niin kauheasti ja uskaltaa kokeilla erilaisia juttuja, kun remonttiin se kuitenkin menee! 

Jos jotain tuli opittua, suojaa ympäristö paremmin kuin hyvin! Alla olevassa kuvassa kittaan koloja vielä autuaan tietämättömänä riittämättömästä suojavarustuksestani.. Se tuli onneksi huomattua nopeasti maalaushommien alettua!

Kun maali on sekoitettu, kääritään hihat ja ryhdytään hommiin! Eikun.. Tajutaan että kokovartalohaalariahan tässä tarvitaan.. Ja hanskoja.. Ja kenkäsuojia.Maalikerroksen kuivuessa telan kuivumisen voi estää kätevästi muovipussilla! Opettajalta opittua.


Yhden sinisen tolpan ehdimme tänään myös maalaamaan. Väri on niin raikkaan sininen, ettei sitä voi katsoa hymyilemättä. Tila on raikastunut jo nyt. Ensiviikolla jatkamme urakkaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti